Introductie

Graag zou me eerst willen voorstellen

Ik ben Laika een Labrador Retriever geboren in St. Lenaerts op 31 mei 2002.,mij vader is Arthur of Clay Diggers en mijn moeder Vitality of Misty Dreams.

Kennel 02 Mijn eerste weken heb ik doorgebracht in de kennel      tezamen met mijn broertjes en zusjes en na zes weken   is mijn baasje mij komen ophalen om naar mijn nieuwe     thuis te brengen in Boortmeerbeek,waar ik nu al meer   dan drie jaar een gelukkig leven lijd.
Officieel ben in ingeschreven met de naam BoBo,maar dat vond mijn baas nu tochLaika_014 geen naam om mee op straat te komen en zo werd ik omgedoopt tot Laika. Deze naam heb ik te danken aan de Russische hond ,die als eerste in de ruimte werd gestuurd met de Spoetnik 2 op 4 november 1957.Als je meer wil weten van deze beroemde hond LAIKA click dan op haar naam.

Wij wonen aan de rand van de bebouwde kom, omringd door weiden en een bos, waar ik dikwijls ga wandelen. Er is ook een grote tuin, maar door het feit dat ik nogal een zwak heb voor bloemen en planten en ook graag wat tuinier, mag ik niet maar zo los lopen en heeft mijn baas me een appart plekje gegeven met een eige huisje, hier kan ik geen katte kwaad uithalen.

Laika_039Gelukkig moet ik hier niet de hele dag in deze ren zitten,maar mag ik in huis    rond lopen en ook ga ik heel dikwijls met mijn baas mee met de auto.Ik mag zelfs ieder jaar mee op reis bij een vriend van mijn baas waar ik heel de dag kan rond lopen in het domein met een heel groot bos.Er is maar één verbod, het zwembad, ik mag er rond lopen er naar kijken maar zeker geen poot in zetten, tot nu toe is dat toch al drie jaar niet gebeurd.
Laika_Cahors 2004_1202

Mijn CV vind je hier (click op CV) en het vervolg van mijn levensverhaal vindt je wel in mijn dagboek terug.

Snuffel gerust maar eens rond op deze site en vooral vergeet mijn snoepje niet met het gastenboek te tekenen. 

Line

Last update :

20 January, 2014 

 

[Home] [Introductie] [Training] [Mijn dagboek] [Foto Albums] [Links]